Menestyvä konsepti 15 vuotta

Miten kaikki alkoi



Susanne Björkqvist aloitti Papaya Salladsbar noin 15 vuotta sitten ja hänen näkemyksensä oli tarjota hyvää ja terveellistä ruokaa. Haluan vaalia tätä alkuperäistä ajattelua, se sopii myös minun ruokanäkemykseeni. Toivomukseni ja päämääräni on tarjota mahdollisimman paljon lähellä tuotettua, reilusti tuotettua sekä luomua. Kaikki raaka-aineet eivät sovi yllämainittuun mutta monet kyllä. Kotimaista mieluiten mutta höystettynä eksoottisemilla tuotteilla myös. Sesonkien mukaan. Nyt on esimerkiksi kaalit, juurekset ja sipulit meillä sesonkiruokaa. Kuhaa tulee nyt merestä ja ulkomailta, Euroopasta, tulee parsaa joka on siellä nyt sesonkiruokaa. Tänään sain ensimmäiset kurkut Tenholasta. Nokkoset ovat tulossa ja todella ihan kohta meidän sesonkiruoka-aine.

nasslor
oiva logo