HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!


Sielunrauhaa, rohkeutta, rakkautta ja iloa uudelle vuodelle! Eläkäämme tässä ja nyt täysillä!

 

Monella on vilustumisoireita nyt, niin myös minulla. Rakkaat lapsenlapset ovat siirtäneet virukset myös minulle. Eihän heitä voi olla halaamatta! Nyt sitten vain pakuria, echineaa, propolista, inkivääriä, valkosipulia sekä C- että D-vitamiinejä! Hapankaalimehua sekä kuivatut tyrni- ja aroniamarjat.


flunssamedicin
Joulu toi tullessaan myös makuelämyksiä. Minun nautintoni oli kotona savustettu kinkku, sekä savustettu peuranpaisti ja joulumakkaraa. Ennen aattoa vävypoika toi metsäkauriin maksaa metsästyksen antimena. Paistettuna sipulin ja kerman kera lisänä hyvä perunasose, paremmaksi ei voi tulla! Makunautinto tosiaan. Maksasta tehtiin vielä patéeta. Joulu Ahvenanmaalla oli siis oikea makunautinto! Kotona kuivatut omenarenkaat ahvenanmaalaisista omenista tietysti. Kotona paistettu mustaleipä.


torkade äppelringar

Kiertoilmauuni 50 astetta n. 5-6 tuntia niin saat omat omenarenkaat.

Ruoka kulkeutuu rajojen ylitse onneksi. Ennen joulua meilläkin Papayassa oli tarjolla falafel pullia ja menekki oli hyvä, kaikki loppui. Kotona leivotut tortillat ovat myös suosiossa. Saamme olla kiitollisia maahan muuttaneesta ruuasta. Meidän ruokakulttuuri koostuukin eri ruokalajeista idästä länteen, pohjoisesta etelään.

Uusi vuosi tuo tullessaan uudet aukioloajat. Lounas on kuin ennenkin 11.00-14.30 mutta aukioloaijat ovat 10.00-15.00. Olemme huomanneet että tämä on paras aika. Siten meille jää hieman enemmän keittiöaikaa valmistella lounasta joka on meidän päätuotteemme.

Ennen on voinut pilkota lounashinta eri osiin mikäli haluaa syödä ainoastaan osia buffépöydästä mutta nyt on yksi ja ainoa lounashinta 9:50. Take away hinta on edelleen 9:00 ja lasten hinta 4:50. Näin on helpompaa toimia ja useinmiten lounaalla on vain yksi hinta. Toivon että olet edelleen meidän asiakas, sydämmellisesti tervetullut!

 

 

oiva logo